Logistiek Academy is een samenwerkingsverband tussen Logistiek.nl en Nyenrode University. Beide organisaties hebben de krachten gebundeld voor het ontwikkelen van executive opleidingen speciaal voor logistiek professionals. Logistiek.nl is een on- en offline sterk mediamerk waar vakgenoten elkaar vinden door te lezen (website en magazine), te leren (seminars) en te ontmoeten (events). Nyenrode University is een vooraanstaande business universiteit in Nederland.

Wilt u zich naast uw werk verdiepen in een bepaald logistiek onderwerp of uw kennis verrijken maar daar niet te veel tijd aan kwijt zijn? De programma’s die Logistiek Academy biedt variëren van een vierdaagse Masterclass Operational Excellence tot een reeks van zes colleges die zes verschillende onderwerpen belichten binnen de logistiek. De opleidingen kenmerken zich door een wetenschappelijk edoch praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die ze innemen goed te volgen naast een drukke baan.

Medecursisten zijn vakgenoten. Zo kunt u naast het opdoen van kennis van topdocenten en hoogleraren ook werken aan uw netwerk en waardevolle contacten uit het bedrijfsleven en de wetenschap opbouwen. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvangt u een Logistiek Academy certificaat.

Bekijk het opleidingsaanbod >>>

Twitter mee #LogistiekAcademy

Logistiek.nl

Logistiek.nl Slotcollege van Collegereeks E-Logistics van #logistiekacademy op @NyenrodeBU https://t.co/sW4F2j8YpK

judith2509

judith2509 RT @jorritsmaa: Logistica 2017: Veranderende arbeidsmarkt en een leven lang leren #logistica2017 @vlm @evofenedex #logistiekacademy #oplei…

Annemiek Jorritsma

Annemiek Jorritsma Logistica 2017: Veranderende arbeidsmarkt en een leven lang leren #logistica2017 @vlm @evofenedex… https://t.co/6zss1jgtWE

Bekijk alle tweets

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.