Programma's Logistiek Academy

Hieronder vindt u een overzicht met de programma's die Logistiek Academy voor u als Logistiek professional organiseert. Dit doet zij in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.

START NAJAAR 2018

Masterclass Operational Excellence

Excellentie als organisatiestrategie!

Het succes van uw organisatie wordt bepaald door hoe goed u in staat bent om klantwaarde te creëren: betrouwbaar, snel en kwalitatief hoogwaardig. In welke organisatie u ook werkt, alles staat of valt met de kwaliteit van de uitvoering. Dat vraagt om een heldere strategie die gericht is op het effectief en efficiënt organiseren van mensen en processen, waarbij een cultuur van voortdurend leren en ontwikkelen essentieel is.

Hoe krijgt u dit voor elkaar? Hoe creëert u een organisatie die Lean en Agile is? Hoe levert u voortdurend de beste dienstverlening? Hoe blijft u aansluiten op de vragen van uw klanten? Oftewel, hoe realiseert u een operationeel excellente organisatie?

In deze Masterclass Operational Excellence leert u hoe u met praktische handvatten in uw eigen organisatie succesvol kunt zijn door het optimaal benutten van het menselijk kapitaal, systematisch te focussen op klantwaarde en stap voor stap de werkprocessen te verbeteren.

Ga naar de website voor meer informatie en om u in te schrijven >>>

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.